Alapítványi tavasz köszöntő parti

Minden szülőt szeretettel meghívunk 2013. május 3-án délután 14-16 óra között az Alapítvány tavaszköszöntő partijára.

 

Balatoni nyaralás

Az ÉTA Országos Szövetség rekreációs programja jóvoltából néhány sorstárs családdal közös tölthettünk el pár napot szeptember elején egy csodás nyaralóban a Balaton partján. A Regens Wagner Közhasznú Alapítvány által üzemeltetett otthon amellett, hogy fogyatékkel élő fiatalok bentlakásos intézménye, üdülő szárnyakkal is rendelkezik. A nyaraló házak, az étterem és a hatalmas park üzemeltetését – természetesen szakképzett irányítással – az otthon lakói végzik.

Kirándulások 2008-ban

Hagyománynak számít az őszi félnapos kirándulás is az Alapítványnál. Idén külön helyszínen voltak a „nagyok” és a „kicsik”.

 

Parlamenti Gyerekkarácsonyon voltunk

A Magyar Országgyűlés elnöke, dr. Szili Katalin és a Kézenfogva Alapítvány meghívta Alapítványunkat a Parlamenti Gyerekkarácsony 2005. évi ünnepségére.

A Parlamentben megtartott rendezvényen öt kisgyerek és szüleik vehettek részt.

Sétahajóztunk a Dunán

A XV. Ker. Önkormányzat Szociális Bizottsága, a Kozma Tibor ügyvezető úr által irányított Sailor Kft. és Herczeg Ferenc szállítási vállalkozó jóvoltából július 12-én a FENO növendékeinek és családtagjainak lehetőségük nyílt egy kis dunai hajózásra, melyen 83-an vettünk részt.